Alldeles ensam så nu är det tomt här

Idag har Mattias åkt hem, Pyret och hennes hundar med och så har Turbo åkt hem. Så nu är det tomt här!

Igår va Turbo världens mest underbara hund, han va så himla duktig. Klarade platsliggande, inkallning, dirigering, stanna på avstånd. Han gjorde mig så glad.


Det va en underbar dag i går. Vi åkte till stan och shoppade lite (jag, Pyret och prinsen) sen åkte vi till våxnäs och hämtade svärmors nya vitrinskåp och handlade nya gardiner på rusta med älgar på ;) Sen åt vi lite och drog vidare mot bergvik och shoppade lite till, som grand finale blev det IKEA. Handlade för 454 men fan vad man får mycket för det. Hittade även en garderob med matchande byrå som va jättefin som ska inhandlas senare för vi hade inte plats nu.

Skulle laga tacos igår men vi orkade inte så det fick bli idag istället...

Saknar att ha Pyret här, blev fruktansvärt tomt när hon åkte. Vi gjorde upp många planer. ska kånka runt på utställningar till sommaren med mamma och lite andra släktingar samt att jag ska ta en av Yankees valpar (som planeras till sommar/höst 2008) på foder :D :D :D :D :D :D :D Ska bli så roligt med en liten bebis i familjen.


//Olivia

Helgen som gått!!

Detta har varit en blandad helg.

Allt började i fredags när jag skrev lingvistiktentat, hoppas det gick bra. Sen tog jag och Turbo bussen mot Värnäs, jobbigt värre att få ståplats på bussen med hund för att det va en massa fjortisar sm hade handväskan brevid sig och absolut skulle dö av att ta den i knät istället.

Lördagen var ganska okej, va till Malung på marknad och fyndade bland annat ett par skoter-glasögon för 150 spänn, härligt mörka så man kan se nåt när solen skiner.

Dagen idag började med att min underbara älskling tog hand om hunden så att jag fick sova. Vaknade vid halv 10 igen och va härligt pigg. Jag och Sofie gick en lång runda med Turbo utan koppel och hade skitroligt, tränade en massa grejer på en gång: inkallning, följsamhet, kontakt och mycket mer. Sen skulle jag och Sofie göra rent till kaninerna, lång story kort så märkte vi att de va sjuka bägge två så nu är de i de sälla jaktmarkerna.

Ganska jobbig dag när det händer så mycket på så kort tid, vi va dessutom sena iväg från amnerud så klockan va över nio när vi kom ner....

Har förövrigt fått nya STORA sår under/på vänsterarmen. Måste till doktorn...

I morgon kommer Pyret och fan vad jag längtar!!!

//Olivia

Tentavecka!!

Okej, denna veckan är det ingen vanlig undervisning!

Det är tentavecka!!


I tisdags var det översättning och i morgon är det salstenta i Lingvistik och inlämning på hemtenta i språkhistoria. Stressigt och det känns som hur mycket jag än pluggar så blir det snurrigt. Pluggade lingvistik i går och trodde att jag fattade en hel del, satte mig med det igen i morse så va allt väldigt snurrigt. Går det inte bra i morgon så får jag väl göra det bättre på omtentan.

Försöker få tag på en väldigt speciell människa men det går nte bra så jag börjar bli väldigt orolig att det har hänt nåt.. Får väl fortsätta försöka. Mattias säger att det nog är lugnt och att jag jagar upp mig men denna människan är väldigt speciell för mig och därför blir jag orolig....

Turbo är ju här nu och man kan ju säga som så att det är tur att min underbara svärmor gav os en splitter ny dammsugare så att mitt golv kan återfå sin färg när man dammsugat upp det svarta täcket som täcker allt annars.

Längtar efter min prins, han är ute och kör bil idag, är statist för filmen "Rallybrudar" så han har förhoppninsvis väldigt roligt idag.

Puss och Kram på er allihopa!!

//Olivia

Okej, allt på en gång nu..

Okej, längesen jag skrev nu oxå..

Denna helgen har varit en långhelg, åkte till amnerud i torsdags. Mattias och co byggde på sommarstugan i lördags. Jo tack så långt är allt bra än. Men sent på kvällen ringde han och sa att han va på väg hem och att vi skulle komma ut och möta honom. Blev lite misstänksam, när han kom kunde han inte gå för han hade stukat foten så jävligt att den inte bar honom (min lilla älskling) så det blev att hjälpa honom in. Då berättar han att han stukade sig vid tre men fortsatte som ingenting och att ingen av de andra puckona märkte nåt när han hoppa runt på ett ben, i 5 timmar!!!!!!!

Jo det roliga fortsätter, i söndags alltså den 16 september så SNÖADE det!! Stora jävla flingor, som färgade marken vit. Ringde till mamma och hon tyckte att nu va det allt dags att komma söderut.

Som lök på laxen eller grädde på moset så när vi åkte hem idag så skulle prinsen laga mat till oss, tittar i kylen och märker att det luktar konstigt, sträcker in handen och märker att det är varmare inne i kylen än utanför..... Så nu blir vi 4000 kronor fattigare. Mattias underbara mamma fixade ett stort kylskåp som va kombinerat kyl- och frysskåp i Malung så i morgon får Mattias köra lite bil :P Plus att vi fick slänga all maten som vi hade köpt, värde 2-300 och det är ju underbart att slänga mat som alla vet, eller nåt.

Nej nu ska jag plugga lite till oh hoppas att jag får turen att vända i morgon, terminen första tenta då. Översättning here I come!!!


//Olivia

Längesen jag skrev

Okej nu va det ett tag sen jag skrev. Det har hänt sen dess. Heracillinet har gjort sitt jobb och jag är mycket piggare, jag har vatt och lånat Turbo, Pia kom på överraskningsbesök från Oslo och nollningen har avslutats.

Åkte till Grums i onsdags och lånade Tubo, Gud vad jag älskar den hunden. Han gör mig så sjukt glad och får mig att känna mig behövd, det är ingen dålig känsla det!!! Mattias kom oxå i onsdags och det kändes så bra med båda älsklingarna här. Allt blev ännu mer positivt då och det behövdes.

I Fredags ringde det plötsligt på dörren, tittade ut men någon höll för titthålet. Öpnnade dörren och där stod PIA!!! Hon är så underbar den bruden, dyker pp från ingenstans (eller Oslo) och överraskar. Blev en mysig dag trots att älsklingen va tvungen att åka hem. Han tog Turbo med sig upp till Amnerud för jag var på sittning igår. Åkte vid två och va hemma vid halv ett så Turbo hade det bättre med Turbo där han fick lite aktivering och sällskap.

Ja, då kommer vid till anledningen till att Turbo fick åka till Amnerud, det va nollsittning i går!
Jävlar vilka underbara nollor vi hade, de offrar sig för allt. Vi blev inte årets lag men vi fick årets nolla, Christian. Den killen har offrat sig och ställt upp på allt!!

Det kändes väldigt bra att det blev så himla nice stämning i går, både på förfesten och på sittningen.

Kan tänka mig att va fadder igen men då ska jag ha tatt körkort och fixat bil, kanske blir det en passat för det är det som jag och älsklingen tittar på nu. Känns ganska seriöst att va runt 20 och skaffa kombi men det blir nog bra. Den kan ju omöjligt dra mer än vad vår 940 gör...

Ha det toppen!! //Olivia

Lite mer positiv syn på allt nu

Okej, nu börjar allt kännas lite bättre.

Har tvättat i kväll, fått mitt nya soffbord (jättefint), haft pappa på besök och ringt till Grums och den underbara familjen Kleven och frågat om jag fick passa Turbo. Det fick jag så jag åker dit ner i morgonkväll och hämtar honom.

Ska bli så skönt att ha en vovve här hemma!!

Älsklingen kommer nog oxå i morgon så då blir allt dubbelt så bra!!

Nu ska jag verkligen ta tag i allt och verkligen jobba på att vara mer positiv.

God natt allihopa //Olivia

Äntligen lite respons

Okej, såhär ligger det till. Jag har staffolykockerutslag lite överallt men särskilt i min vänstar armhåla. P.g.a. detta har jag inte kunnat sova ordentligt på flera nätter nu samt varit på riktigt skituselt humör.

Idag ringde jag akutnumret till vårdcentralen och nu fick jag äntligen hjälp. En dunderkur pencillin i 10 dagar, hoppas verkligen att det hjälper nu. Fick ingen hjälp när jag ringde vårdcentralen hemma i Sjöbo, det va världens grinigaste kärring som bara sa att det skulle hållas fuktigt (?!) och tvättas med alsolsprit.. Det va runt tre veckor sedan.. I förra veckan va jag till vårdcentralen här i Forshaga, där fick jag rådet att tvätta med sprit och återkomma om det blev  värre.

Nu va det olidligt!!! Så nu ska man äta Herracillin i 10 dagar och äntligen känner jag att det finns hopp.

Vill passa på att tacka Katarina för att hon erbjöd sig att köra mig till akuten ifall jag inte fick hjälp på vårdcentralen.
Vill även tacka den underbara Pyret för kommentaren :D

Ska verkligen jobba på att vara positiv nu, ska sluta få alla att må dåligt bara för att jag gör det, förlåt att jag varit jobbig!!

//Olivia

Prepp-sittning och en massa annat

Igår va det prepp-sittning på Claessons inne i stan. Det va en stor skara Rangers som va där.. en del mer medvetna om omvärlden än andra om man säger så. Själv så skämdes jag mest, över faddrar och vicechefsfadder som blev så packade att de fick åka hem.

 Hur i helvete kan man va så jävla dum i huvet när man e fadder, det är vi faddrar som ska ta hand om nollorna inte tvärtom! Däremot en stor eloge till Oskar som redde upp situationen och fixade efter/förfest till lastman standing. Jag va oxå en dålig fadder för jag åkte hem, orkar inte med fyllon och dryga människor och det är då nästa problem...

Det är ingen som känner mig ordentligt av nollorna eller de andra faddrarna men de verkar ha samma uppfattning om mig allihopa, att jag är tråkig! Blir uppriktigt sagt hemskt ledsen över att folk har den uppfattningen om mig. Jag har sett bilder på mig själv där jag vet att jag varit glad men jag ser ändå så jävla sur och grinig ut, det är fan inte roligt att se att det är så man ser ut.

Älslingen är inte här så jag har ingen att prata med om det, Eve och Pia har flyttat och jag har ingen hund. jag är kort och gott ganska ensam just nu.....

Har inte fått svar från kenneln jag skrev till heller så det verkar ju inte som om det blir nån valp därifrån till våren iallafall. Allt är piss just nu!

//Olivia

RSS 2.0