Nico

Den lille krabaten ligger i mitt knä i soffan och myser.

Han är riktigt myssjuk nu för tiden, ganska mysigt synd bara att så fort vi går ut så försöker han mörda mig.
Sporten han sysslar med innefattar ryck med liten matte, 100meter knäppryck, selektiv hörsel, hopp mot oförstående människor (bara ibland för matte blir farlig när jag gör så, har ju koppel på mig) samt 100 minuter gnällning som går ut på att den som gnäller mest vinner...

Han har vält mig 5 gånger på den mysiga isgatan så jag är öm typ överallt... 

Men när han står på balkongen kan han vara bra söt.
Oj då, glömde ju nästan grenen som precis avslutats. 48 kvadratmeter päls!!

//Olivia

Mysig lördag

Tyvärr utan älsk...

Jag och Elin hade en mysig kväll med god mat, god kladdkaka med bär och lätt-grädde. Vi glömde till och med att dricka te... Blev en tidig kväll då Elin var trött och jag är segare än seg (de som känner mig vet varför om ni får ledtrådarna fosterställning och feberfrossa)

Har iaf tvättat idag, en massa tvätt hade det hunnit bli så det fick bli ett par turer till tvättstugan vilket är bra drygt när det typ regnar snö eller snöar regn hur man nu vill se på det. När jag drog tvättkorgen så plogade jag en väg till tvättstugan så jag fick lyfta tvättkorgen (tvättvagnen?) sista biten.

Va ute med Nico och Miranda så att de fick springa av sig, körde lite apporter och de var duktiga båda två.

Sen skulle vi titta på tarzan på trean men det var alldeles för mycket ormar för att mitt psyke skulle klara av det.

Sitter och tittar på hemnet och drömmer mig bort, tänk va mysigt det skulle vara med ett litet hus med en liten trädgård istället för en tvåa mitt i Forshaga (hånskratt).

Mattias är kvar uppe i snöhelvetet och kollade på rally SM idag och i morgon ska min hjälte köra snö då folk som semestrar i Branäs inte alltid har vinterdäck och det därför måste vara perfekt plogat när det är stugbyte (torsdagar och söndagar)

Nu ska jag gå ut med min lilla terrorist och sen blir det bingen, kanske orkar läsa lite Twilight innan jag somnar. Boken är asbra, filmen oxå men jag har ingen energi till att läsa.

Måste bara berätta mer om praktiken: Jag trivs så jäkla bra!!!!! Shit alltså det är så annorlunda mot de andra praktikperioderna som jag har haft, helt sjukt...

Nej nu vill terroristen ut!!

Sov Gott!! //Olivia 

VFU

Jag har världens bästa VFU...

Känner mig verkligen väl mottagen och det känns som de låter mig vara delaktig. Hade mitt första pass i historia idag, om Spaera och Aten och nästa vecka ska jag hålla lite om Rom och sen ska jag få planera ett projekt som ettorna ska ha i engelska. ROLIGT!! Det här praktiken har redan gett mig så oerhört mycket!!

Passet jag höll idag gick lite fort för jag var nervös, men Oscar var nöjd så det känns som om jag kan vara lugnare nästa gång!!!

//Olivia 

Didaktikvecka

DRYYYYGT!!

Jag har ju läst didkatik på engelskan varför ska jag läsa samma sak igen, det är ju tid jag kunde lagt på något annat eller iaf nåt som var ett steg längre. Men nej så funkar det inte på KAU.

Trött man blir!! Men jag slipper iaf allas våran Johan (Helena :D)

//Olivia

Tom i huvudet

Skrev tenta igår : Ytterlighterenas tidsålder.
1800-nu skulle man ha koll på eller ja egentligen lite tidigare än 1800 men det var mycket att hålla i huvudet.

Man ser nog ut som en dåre när det första man skriver när man får ett papper är E SNÖDRIVORNA FUSKBAKAD GLASS-BÅT men det är väldigt bra med förkortningar.

E SNÖDRIVORNA beskriver anledningarna till andra världskriget.
FUSKBAKAD beskriver politiska reformer under folkhemsperioden,
GLASS beskriver arbetsmarknadsreformer under folkhemsperioden och
BÅT beskriver bostadspolitiska reformer under folkhemsperioden. Hoppas att det blev bra och att Tomas ska förstå vad jag menar!!

Nu är jag helt tom i huvudet, det är bara världskrig, reformer, totalitära stater, new deal, folkhemmet och industrialiseringsprossessen som flimrar framför mina ögon..

Tittade på Prins Caspian igårkväll och idag ska vi titta på PS. I love you hoppas att den är bra!!!

Kramar
//Olivia 

Gott Nytt År!!!

Gott Nytt År på er allihopa!!!

Igår firade vi med trerätters och lite dricka..

förrätt: smetana, saltgurka och akaciahonung
varmrätt: älgbiffar, potatisskruvar, kokta grönsaker och Elins underbara sås
efterrätt: Passion for Caramel, en Carte D'Or vi inte testat förut

Satt och spelade spel och Mattias tittade på TV. Jag och Elin spelade Alfapet och vann varsin gång. Alfapet kan bli riktigt roligt när man inte är helt nykter, vi spelade med svenska ord, namn på orter, värmländska, danska och engelska och det var hysteriskt roligt!!!

Sen spelade vi Guiness Rekord spelet och det va sådär.... Man ska får höra om ett rekord och sen ska man gissa vilket av tre alternativ som stämmer in. Typ 1888 slog Bla Blablablasson ett rekord i att kasta en kapsyl. Hur långt kastade han? 1. 230meter 2. 160meter 3. 92meter

Vi gick ut vid halv tolv och tog oss till stentrappan och upp på den gamla tomten, där såg man över mer ä halva Forshaga plus Skived. VÄLDIGT FINT!!!

När vi kom hem drack vi bubbel och åt ostbricka. Sen fick Elin hem för den stackaren hade fått morgonpasset i stallet och skulle upp vid sju. Jag och Mattias gick och lade oss och så gick det till när vi firade in det nya året!!

Om någon undrar var Nico var så var han med oss hela tiden, även när vi tittade på fyrverkerier. Det är väldigt skönt med en hund som skiter i att det smäller. Tyckte det va bättre att ha med honom än att han skulle sitta själv i lägenheten och pipa.

Gott Nytt År!!!

//Olivia

RSS 2.0