Gott Nytt År!!!

Gott Nytt År på er allihopa!!!

Igår firade vi med trerätters och lite dricka..

förrätt: smetana, saltgurka och akaciahonung
varmrätt: älgbiffar, potatisskruvar, kokta grönsaker och Elins underbara sås
efterrätt: Passion for Caramel, en Carte D'Or vi inte testat förut

Satt och spelade spel och Mattias tittade på TV. Jag och Elin spelade Alfapet och vann varsin gång. Alfapet kan bli riktigt roligt när man inte är helt nykter, vi spelade med svenska ord, namn på orter, värmländska, danska och engelska och det var hysteriskt roligt!!!

Sen spelade vi Guiness Rekord spelet och det va sådär.... Man ska får höra om ett rekord och sen ska man gissa vilket av tre alternativ som stämmer in. Typ 1888 slog Bla Blablablasson ett rekord i att kasta en kapsyl. Hur långt kastade han? 1. 230meter 2. 160meter 3. 92meter

Vi gick ut vid halv tolv och tog oss till stentrappan och upp på den gamla tomten, där såg man över mer ä halva Forshaga plus Skived. VÄLDIGT FINT!!!

När vi kom hem drack vi bubbel och åt ostbricka. Sen fick Elin hem för den stackaren hade fått morgonpasset i stallet och skulle upp vid sju. Jag och Mattias gick och lade oss och så gick det till när vi firade in det nya året!!

Om någon undrar var Nico var så var han med oss hela tiden, även när vi tittade på fyrverkerier. Det är väldigt skönt med en hund som skiter i att det smäller. Tyckte det va bättre att ha med honom än att han skulle sitta själv i lägenheten och pipa.

Gott Nytt År!!!

//Olivia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0