Ute i god tid

Idag va man ute i god tid, riktigt god tid...


Vi har börjat 9,15 alla nadra dagar denna veckan så jag liksom bara följde det gamla mönstret och tog bussen 7,55 vilken innebär att jag är på Universitetet cirka 8,50. Tog det luh´gnt och åt frukost för det hinner jag inte med i morgonstressen.

Går till salen vi ska vara, tänker att det är konstigt att jag inte sett någon av de andra. Kommer fram till salen och inser att jag nog borde kolla schemat.

Vi börjar 10,15 så jag va här typ 1,5 timmar för tidigt!!


Men man får va lite positiv, bättre för tidig än för sen!!

//Olivia

Helgens kommentar

Knäckte älsklingen rygg (låter värre än vad det är) och sen tänkte jag va lite snäll och massera honom...

Eftersom min älskling har hela ryggen full av knutar så va det inte så omtyckt med massage..

Såhär lät samtalet:
-Aj, älskling det gör ont!
-Käften, det är massage. Det är gôtt!!

Lagom mysko jag är ibland....

//Olivia

BUS

Barn och Ungdomar i Samhället, nya kursen

Nu är det ny kurs, nya tag... Hamnade i en jättebra studiegrupp (toppade laget ;))

Mycket att läsa och väldigt snabb start på kursen men det ska man nog klara av. Skönt med litteratur på svenska som förändring. Det är mycket lättare att läsa nu, fast att det är fakta. Många olika forskare och teorier men en grym lärare.

Intressant kurs som syftar till att lära oss mer om problem man kan möta i skolan, kan ju vara bra men lite skrämmande. Introduktionen va ju en katastrof, läraren som höll i den måste ha glömt allt vad didkatik heter. han började med att säga att cirka 40% inte klarar kursen, 40% är väldigt mycket!!!

Nej nu ska jag läsa den sista delen av boken till i morgon, Barndomshistoria är ganska intressant.

//Olivia

Anledningen till att Mattias är min prins

Igår när vi tog kvällsturen med hunden kunde man höra denna konversation:

Jag (smått orolig inför kommande allergitest):
-Men vad ska vi göra om jag är allergisk mot typ allt? Vad skulle du göra älskling?
Älsklingen:
-Vad skulle jag kunna göra, jag kan ju inte hugga ner all skog direkt!!

Så go han är som inte tänker på hur jobbigt det skulle bli om jag blev allergisk mot skog (?!?) men på hur lång tid det skulle ta att hugga ner all skog.

Mysig människa, men varför skulle jag bli allergisk mot skog??


Puss och god Natt. I morgon blir det Bus och senare i vår blir det Big Bang (kurser alltså)

//Olivia

Stress, feber och hundskrället

Jag har alldeles för mycket att göra, vaknade med feber och blev väckt av det svarta skrället på fyra ben, även känd som Nico.

Ibland blir det bara för mycket. Nico har kommit in i en ny period där han väcker en flera gånger per natt bara för att han vill ha uppmärksamhet. Jag orkar inte med att göra allt som jag borde när jag är sjuk, har feber och inte får sova ordentligt. Det blir för mycket!!

Sitter här och försöker få uppsatserna att ha vettigt innehåll opch vara lättlästa/flytande men det blir inte bra.


Fick en massa fina bilder av pyret som hon tog när hundarna va ute och lekte i fredags. Tack Pyret!!

Nu har jag satt upp ett mål. Ett mål som motiverar mig till att jobba hela sommaren. Jag ska köpa didital systemkamera när sommaren är över. Vill kunna ta bilder när jag är ute så att man kan titta tillbaka när man är nere och se att det blir lika bra nån gång.

Pratade lite med mamma innan och hon sa att Nico testar mig är han väcker mig hela tiden, men jag måste ju ge mig för jag vill inte att grannarna ska klaga. Fortsätter Nico så här så vet jag inte om jag orkar ha honom kvar, har ju honom på foder så det är ingen stor jobbig process som man måste gå igenom för att få tillbka sin välbehövliga nattsömn.. Missförstå mig rätt, jag vill gärna ha kvar honom men nattsömnen klarar jag mig inte utan.

Mattias tar honom nästa vecka när jag börjar läsa en ny kurs så det underlättar. TACK ÄLSKLING

Nej nu får jag ta omtag på uppsatserna.

//Olivia

Dörrmatta???

Jag är oftast ganska glad men nu är jag sur, riktigt sur

Gick till vårdcentralen för att jag va så hes att jag inte kunde prata. Enligt en okompetent ssk på vårdcentralen i Forshaga har jag "övre luftvägsinfektion" vilket innebär att jag helst ska va helt tyst i 7-10 dar för att jag är så hes. men hur fan ksn hon veta det när hon inte ens kollade i halsen på mig, det enda hon gjorde va att skälla på mig för att jag försökte prata och lyssnade på mina lungor. Sen skrämde hon upp mig för att det lät så pipigt att jag nog skulle behöva gå på kortison och bricanyl för att kunna andas. TACK

Sen kom Pyret i torsdags och det va supernice!! Åt räkor, drack vin och hade det som på den gamla goda tiden. Pratade halva natten och det va ju inte bra för lilla rösten men vissa uppoffringar får man ju göra ;) I fredags åkte Pyret hem till Grums, trodde att hon skulle atanna längre men det är lugnt.

I går skulle Pia komma och hälsa på så här satt man och väntade halva dagen, innan hon skickade ett sms att hon inte kunde komma. FAN alltså, hur svårt kan det va att säga sånt innan?? Jag hade bett Mattias att inte komma ner för att jag inte ville att han skulle känna sig utanför men nu helt plötsligt så blir det jag som är ensam i stället.

Jätteförkyld med en hanhund som bara tänker med kulorna för tillfället så är det ju inte direkt den bästa helgen man varit med om, riktigt jävla kasst har det varit.

Längtar efter min Mattias så jag kan bli knäpp, men nu sitter man här och skriver färdigt det sista på uppsatsen som ska in i morgon (hoppas att det blir bra) Har varit ensam och ledsen hela helgen och känner sig sllmänt dumpad. Man kan ju bli knäpp för mindre, jag känner mig som en dörrmatta som bara blir trampad på!

Nj nu ska jag skriva färdigt min uppsats, dricka lite mer te och plugga inför språkfärdighetstentan på tisdag.

Puss och gó natt!!

//Olivia

Det rullar på...

Är lite trött och hängig, har blivit förkyld nu när man varvat ner och varit ledig ett tag..

Sitter här och funderar över allt som jag tänkte på för ett par år sen. Då var jag helt övertygad om att ingen vettig kille någonsin skulle titta åt mitt håll (visst har jag träffat bra killar, men det har ändå inte varit 100%)

Nu sitter jag här i min lägenhet med min hund. Har umgåtts med en underbar kompis hela dagen och bara pratat hund och haft det mysigt medans snön har singlat ner.

I morgon kommer älsklingen och sen ska han vara här hela helgen. Gud vad jag läntar tills han får ett jobb här nere så vi kan bo ihop igen som vi gjorde förra våren.

Just nu är det mesta positivt, ska bara hitta lite mer energi så att uppsatserna blir riktigt bra, vill inte göra Katarina besviken eller dra ner hennes betyg bara för att jag är lite seg!!

Man kan ju få hoppas att man får ha det så här bra ett bra tag till, för just nu tror jag knappaste att det kan bli bättre. (Kanske om man hade haft Turbo här)

Pyret kommer om typ en vecka och då blir det som på den gamla goda tiden (hon var väl det enda som va något annat än negativt men ändå) Ska bli skönt att träffa henne och bara få vara tjejig på vårt sätt. Man ser ut som en modell efter ett par dagar med henne (on ser ju iofs alltid ut så)

Nej nu ska man krypa till kojs!

//Olivia

PS. Lycka till med nya killen PP ;P DS

RSS 2.0