Inget att ge

Jag har inget mer att ge. Behöver stöd från vissa männsikor men får inget. Känns som om jag står här som en vägg och bara tar emot, tar emot och tar emot men vem tar emot mig när jag behöver prata?

Vissa människor verkar ha bestämt att jag är snäll men inte mer, vill helst inte ha nån kontakt med mig men det är fine, för jag vill inte umgås med er heller. men sitt för fan inte och gör er viktiga när ni utesluter vissa, som idag när ni skramlade till en klasskompis som ligger på BB men allas pengar inte va goa nog. Nästan alla fick bidra.

Nu har väggen fallit omkull, och det va ingen som tog emot...


//OIivia

Letting people down

Seems to be the only thing I'm capable of right now.

I'd better stay at home, turn the phones of and lock the door. It would keep people from getting let down.

I'm sorry that I can't live up to your standards but I'm not flawless, neighter are you but I really try to look beyond that.

From now on I don't listen to your problems when I know that you won't listen to mine.
Right now I feel like a cracked wall about to fall over...

//Olivia

Tolkningsfrågor

Jag vet sedan tidigare att folk läser in det som de vill att det ska stå och nu har det hänt igen.

Hampuz, jag menade inte att hon hade det dåligt hos er, jag menade att hon har det bättre här pga att det bara är två hundar i det här hushållet samt att hon får mer tid med mig när hon inte måste dela uppmärksamheten med 3 andra hundar.

/Olivia

Svart onsdag

Idag har jag varit till veterinären med Nico för att röntga hans höfter och armbågar.

Resultatet såg inte helt bra ut men SKK måste tolka dem innan vi vet säkert. den högra höften så hyfsad ut men vänstra va det värre med. C
Har vi tur är det en dålig B men det är ju inte lätt att veta när det är första gången man kollar på plåtar på riktigt. Det kan ju vara C eller D oxå. Resultatet kan ta väldigt lång tid att få men vi hoppas på max 2 veckor!!

Tragedi nummer 2 är att Yankee har åkt med Pyret tillbaka till Mjölby, hoppas att Hampuz inser att hon har det bättre här där hon får den uppmärksamhet som hon förtjänar. Gud vad jag saknar Yankee!!!

Ska på möte i kväll med PR.

Om jag orkar så berättar jag mer om hur röntgen gick till vid ett senare tillfälle.

/Olivia

Lönt att skriva blogg?

Det är ingen som läser och  jag vet inte om det är lönt att skriva då?

Är det någon som läser? Vem är ni som läser, hur känner ni mig?

/Olivia

Min älskling är så söt

Förra veckan bad jag min älskling att köpa toapapper, han köpte sorten med hjärtan på...

Mattias är den mest underbara människan som finns, jag mår så bra av att få vara med honom och jag känner mig uppskattad. Det är en härlig känsla kan jag lova.

Har varit en sväng i Skåne sen sist jag skrev och det var nice, lite stressigt men det är det ju tyvärr ofta när jag är hemma. men till sommaren blir det en längre period. Ska ju jobba i 8 veckor Fästan.

Det blir Amnerud i helgen och marknad i Malung på lördag så det ska bli en mysig helg. dessutom så har meterologerna lovat medelhavsvärme så man kanske kan fånga lite sol om man har tur. Ska ta med dummien till Yankee och Nico och träna lite med dem, Nico har ju blivit duktigare och Yankee är ju så rolig att träna med!!

/Olivia

RSS 2.0