Vovven har landat

Nu har han varit hemma i snart 4 dagar. Min lilla svarta labbe.

Han är min lilla bebis och han är så himla söt. Eller bebis är han väl inte riktigt, snart 11 månader. Han har lärt sig "sitt", "gå och lägg dig", "kom" och han har förstått hur man ska uppföra sig i ett koppel. Han är så himla söt min lilla kille. Saknar sin nya pappa lite kanske, eller mycket! Jag saknar oxå min prins!!! VÄLDIGT MYCKET!!

Nej nu ska man ta ett tag med städningen och sen kan man må gött för att det är gjort, ska packa ikväll oxå så det inte blir så stressigt när älsklingen kommer i morgon.

Puss på er//Olivia

Vi har blivit med hund!!!

Vi fick honom!!!!

På söndag hämtar vi hem våran guldklimp Nico! Ska iväg till djuraffären om en liten stund och köpa mat till honom. Kanske nåt fint koppel eller likande :D Ska bli så skönt att äntligen få en lite vovve att spendera lite tid på...

Annars har det varit en rätt okej vecka om man bortser från onsdagen. Läsa en bok plus massa sidor poesi till litteraturen och förlåt mig men Walt Whitman skrev bara en jävla massa skit som man fan inte orkar lägga ner sig på, men läser man litteratur så måste man tycka om det om man vill ha godkänt. Jag gillade Emily Dickinson mycket bättre:

I'm nobody! Who are you?
Are you -- Nobody-- too?
Then there's a pair of us!
Don't tell! They'd banish us -- you know!

Lite rolig och tänkvärd text..

Nej nu ska jag vara lite effektiv och försöka fixa en bil som mamma kan använda i helgen när hon kommer hit!!

Kram på er alla //Olivia

Vovve

www.vovve.net är en absolut underbar sida.

Igår va vi och tittade på hund, en 10 månaders guldklimp vid namn Nico. Självklart en Labrador retriever.

Han kom springande mot oss när vi kom in och vi föll pladask, han sprang rakt in i oss. Han hade en benstomme att döda för, vi kommer förhoppningsvis att kunna visa honom på en del utställningar och få himla bra kritik. Hans huvud är lite litet men han är ju int ens året så det är lugnt, han har tid på sig.

De ska ringa i början på veckan och säga om vi eller det andra paret får ta honom. Fatta vilken tur jag och Mattias har, en sån här guldklimp plus älsklingen Turbo = dreamteam.

Vill bara att telefonen ska ringa och att de ska säga tt vi får honom, ska dit på söndag i så fall.

Längtar längtar längtar längtar längtar!!!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag göra färdigt läxorna till i morgon.

//Olivia

Dags att uppdatera

Nu va det mer än en vecka sedan jag skrev, så här kommer en uppdatering.

Det blir ingen Yankee-bebis för att hon ska hinna utvecklas mer, vilket är helt okej. Så nu är man tillbaka i det gamla mönstret med att kolla blocket, vovve och hundera varje gång man sätter sig vid datorn...

Jag vill ha en liteb vovve-bebis till sommaren!!!

Nej, nu ska jag äta frukost..

Puss på er //Olivia

Vilken helg!

Shit vilken helg det har varit..


I fredags var det tacksittning på K6 och den va sådär, men efter den så kom ju världens mest underbara Pia med tåget så helgen va fullt planerad.

I går alltså lördan så va vi bjudna till nöjes med Pias kompis Henke och hans paintboll-lag. Jävlar vilket skönt gäng dem var. Killarna va och spelade match i Karlskoga på dagen så allt blev väldigt förskjutet så jag och Pia hade gott om tid till att snacka och fixa oss, hann även med att sola vars en halvtimme.

Kommer till Henke och träffar Jimmy, de håller just på att gnabbas om att de är hungriga och vem som ska duscha först. Eftersom pojkarna är hungriga så går jag och Pia hem och hämtar resterna från vår lyxmiddag (lövbiff, kroketter, aromsmör och aioli) som pojkarna får slåss om.. Eftersom de bara va två pojkar där när vi delade maten så blev det synd om nästa hungriga kille som kom. Även detta en Henrik men han kallades för "Katten".
Lite roligt va det för "Katten" hade vatt kompis med den Henriken som jag köpte lägenheten av samt att han hade vatt kompis med Jenny innan så världen kändes bra liten..

När vi kom in till Nöjes var det raka vägen upp i VIP:en där resten av paintboll-laget väntade. Ett skithärligt gäng. På Nöjes rann tiden iväg och plötligt va det dags att gå hem, då hade det väl slunkit ner en och annan alkoholhaltig dryck och dansats en hel del...

Tog en promenad mot BK och lånade deras toalett, sen satte vi oss vid tågstationen och väntade in vår skjuts. Jag och Pia hade fortfarande energi till ett mindre samhälle så vi pratade på medan en henke somnade och den andra blev retad pga sin tupplur (2 timmar) på en toalett. 

Väl hemma hos Henke fick vi för oss att vi skulle äta brownies med chocklad/grädde så det fixade vi ihop runt 4 på morgonen. Sen skulle det sovad men det va svårt att sluta prata så sista gången jag tittade på klockan visade den 06.09. Vaknade första gången vid nio men tror inte att nån av oss va uppe innan 12.

Idag har vi mest snackat skit och tvättat. Henrik x2 har lagat mat åt oss och min älskade Pia har åkt tillbaka till Oslo.

Det va himla synd att inte min prins va med, men ändå en nice helg med massa nya människor :D

//Olivia

Ny jacka

Tja igen! Idag har jag börjat min nya pencilinkur så hoppet finns om att äntligen bli frisk.

Har köpt en ny jacka idag, en brun trench coat. Den va billig så jag unnade mig själv ett linne med, det är ju två fester denna helgen.

I morgon är det tack fest för nollningen och på lördag kommer Pia så då ska vi ut med Henke på Nöjes.

Ser verkligen fram emot det, va längesen jag va ute nu.

Tycker synd om min prins för ingen verkar förstå honom, men nästa vecka ska han ju ut i skogen så då vet jag att han får må bra. Vill inget hellre än ta hand om min prins men det är för långt att pendal..

//Olivia

PS. Skulle va kul att veta vilka det är som läser min blogg så lämna gärna en kommentar :D DS

Okej, sorry om jag skrämde er!

Jag va ganska arg igår, fortfarande lite arg men vissa vet precis vad de ska säga.

Tack för att du finns Pyret och mamma är oxå go.


Ska låta bli att skrämma er nåt mer..

//Olivia 

Varför?

Just nu är jag förkyld, förkyld och förbannad..

Förbannad för att jag känner mig mindre värd än vissa andra för att jag har större storlekar på mina kläder. Jag är varken smal eller fet men ligger mitt i mellan. Såg på TV idag och fick det bekräftat som jag så länge tänkt men trott att jag va ensam om att tycka. Vänner och då särskilt vänninor anser sig bättre än andra beroende på vilken storlek man har på sina kläder.

Jag skulle säkert kunna trycka ner mig i tightare kläder men jag vill inte... Behöver inte ha nån annan anledning än att jag inte vill. Och jag är precis lika mycket värd för det!!!

Sluta kommentera vilken storlek andra människor har på sina kläder, det är så fruktansvärt oviktigt...

Jag vill va hos min älskling men det är svårt nu... Hoppas att han förstår varför.

//Olivia

RSS 2.0