Vilken helg!

Shit vilken helg det har varit..


I fredags var det tacksittning på K6 och den va sådär, men efter den så kom ju världens mest underbara Pia med tåget så helgen va fullt planerad.

I går alltså lördan så va vi bjudna till nöjes med Pias kompis Henke och hans paintboll-lag. Jävlar vilket skönt gäng dem var. Killarna va och spelade match i Karlskoga på dagen så allt blev väldigt förskjutet så jag och Pia hade gott om tid till att snacka och fixa oss, hann även med att sola vars en halvtimme.

Kommer till Henke och träffar Jimmy, de håller just på att gnabbas om att de är hungriga och vem som ska duscha först. Eftersom pojkarna är hungriga så går jag och Pia hem och hämtar resterna från vår lyxmiddag (lövbiff, kroketter, aromsmör och aioli) som pojkarna får slåss om.. Eftersom de bara va två pojkar där när vi delade maten så blev det synd om nästa hungriga kille som kom. Även detta en Henrik men han kallades för "Katten".
Lite roligt va det för "Katten" hade vatt kompis med den Henriken som jag köpte lägenheten av samt att han hade vatt kompis med Jenny innan så världen kändes bra liten..

När vi kom in till Nöjes var det raka vägen upp i VIP:en där resten av paintboll-laget väntade. Ett skithärligt gäng. På Nöjes rann tiden iväg och plötligt va det dags att gå hem, då hade det väl slunkit ner en och annan alkoholhaltig dryck och dansats en hel del...

Tog en promenad mot BK och lånade deras toalett, sen satte vi oss vid tågstationen och väntade in vår skjuts. Jag och Pia hade fortfarande energi till ett mindre samhälle så vi pratade på medan en henke somnade och den andra blev retad pga sin tupplur (2 timmar) på en toalett. 

Väl hemma hos Henke fick vi för oss att vi skulle äta brownies med chocklad/grädde så det fixade vi ihop runt 4 på morgonen. Sen skulle det sovad men det va svårt att sluta prata så sista gången jag tittade på klockan visade den 06.09. Vaknade första gången vid nio men tror inte att nån av oss va uppe innan 12.

Idag har vi mest snackat skit och tvättat. Henrik x2 har lagat mat åt oss och min älskade Pia har åkt tillbaka till Oslo.

Det va himla synd att inte min prins va med, men ändå en nice helg med massa nya människor :D

//Olivia

Kommentarer
Postat av: Mattias

Synd att det inte finns ström till att ladda mobiltelefon bara.....

2007-10-09 @ 20:28:33
Postat av: Kattis

Mycket, mycket, mycket finare design på bloggen =)

2007-10-12 @ 15:18:52
URL: http://www.studentbloggenb.blogspot.com
Postat av: Mamma

Nu är det väl ändå dags att uppdatera bloggen????
Puss

2007-10-15 @ 21:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0