Valborg

Idag är det valborg och Niclas fyller år!

Ikväll blir det nog ganska lugnt. Det blir jag och Mattias, elin och Christian så det finns tillräckligt med plats i bilen när vi ska kolla på fyrverkerierna!

Har varit en sväng på stan idag med Helena. Vi lyssnade på sjuksköterskor som sjöng om varför de strejkar, och jag kan förstå dem för fy fan vad mycket ansvar de måste ta.

Visste du att det är sjuksköterskorna och inte läkarna som har det yttersta ansvaret för att se till att det är rätt medicin som skrivs ut? Det visste inte jag. Och ändå så tjänar dem fan så mycker mindre än va de förtjänar!

Sätt ett plåster på din jacka och visa att du stödjer deras kamp!!!!

Nu ska jag städa undan lite här för Nico fäller.

Pusshej

/Olivia

2 veckor med Yankee

2 veckor med Yankee, och vilken go hund hon är!!
image13
Ligger i husses knä i fåtöljen. Kröp upp frivilligt och mös.


image14
Jag vill inte sitta här längre, jag vill springa!


image15
Lite mörkt, men väldigt vacker hund.


image16
Det är fint vid älven, det man inte ser är att den gode damen precis badat magen och funderat på att bli vattenlevande på heltid för det va så kul i älven!


image17
Miranda och Yankee skulle sitta fint, men fanns det nåt läskigt i buskarna?


image18
Nej det va ingen fara, nu posar vi!

Visst är de söta tillsammans?!? Yankee och Miranda har verkligen funnit varandra och leker jättefint
när vi släpper dem. Jag vet att det är koppeltvång men när hunden är 5 meter ifrån mig och kommer så fort jag ber henne så anser jag att hon är under kontroll. Har gjort bolltestet vilket innebär att man kastar en boll framför henne när hon är lös, springer hon efter så är hon inte under kontroll. När vi gjorde detta så satte hon sig ner och tittade på mig, jag gick och hämtade bollen för att hon skulle veta att man inte får ta allting bara för att det är roligt. Så nu är jag säker på att hon är under kontroll!

Visselpipan är ju oxå med ute, när jag inte glömmer den, så det är inge problem med att få henne dit jag vill. Tack Pyret och Hampuz ännu en gång, hon är UNDERBAR

/Olivia


Amnerud till helgen då

Denna helgen blir det Amnerud. Svärföräldrarna ska få träffa Yankee för första gången, vi hoppas på kärlek vid första ögonkastet!!

/Olivia

Kennelhosta

Stackars Yankee har fått kennelhosta

image9Hmm det luktar gott i sandhålan

image10Visst är jag söt?

image11Sjuklingar får ligga i fåtöljen och mysa, lilla gumman.

Mattias släkt har tydligen börjat läsa min blogg, det va ju roligt!! Vi ska ju upp i helgen och hjälpa Johan att flytta så det är nice att de verkar bry sig.

/Olivia

Yankee

Okej, det förra inlägget försvann bort i tomma intet.

Här kommer lite bilder på Yankee.
image7
Hon är så VACKER!
image8
Oh, ifall nån undrar så är hon en Chesapeake Bay Retriever. och hon är ett väldigt fint exemplar då hon tillsammans med Pyret erhållit titeln utställningschampion!

Tack så mycket Pyret och Hampuz!!! Hon är UNDERBAR.

/Olivia

2 Hundar

Jaha, nu har man två hundar här!!

Och det är underbart!!! just nu så passar vi en underbar liten dam vid namn Yankee. Hon uppfostrar den andra och det är så skönt. Hoppas att hon kan stanna länge men det beror på, det har blivit som två läger ett för Yankee och ett emot. Det konstiga är att de inte har träffat henne för hade de gjort det så hade de förstått att hon är underbar.

Min kära vovve Nico håller koll på flickvännenimage3

Jag får väl hoppas att folk kommer att tycka om Yankee oxå, för hon är här för att jag vill det och jag tänker inte be/tvinga nån annan att ta hand om henne så de slipper bry sig överhuvudtaget!

/Olivia

Blandat

Undrar hur man har det om 10 år...

Kommer jag att tänka på en excentrisk galenpanna med ett alldeles för stort hundintresse eller kommer jag att ha ännu fler hundar

Kommer jag fortfarande att vara med Mattias (hoppas hoppas hoppas)?

Kommer jag att bo i hus eller i lägenhet? Landet eller stan?

Kommer jag att vara lycklig?

Är jag lärare?

Har jag barn?

Vad gör jag på fritiden?

Var i landet bor jag?

Shit det är alldeles för mycket om och kansken i framtiden och det kan ju vara bra för vem hade varit motiverad om man visste precis vad som skulle hända hela tiden.

Jag vet iaf vad jag ska göra i sommar, vecka 26-33 har jag jobb på C1!! Muchos dineros :D

//Olivia

PS. Det är många som läser min blogg, hade varit kul ifall ni lämnade ett avtryck!DS

Motion

Trött ikväll och nu är det iaf på grund av nånting bra.

Jag, Elin och Niklas har varit ute och sprungit idag, när vi inte orkade springa mer så powerwalkade vi en rejäl stund. Min kondis är ju under all kritik men nu har man iaf börjat bättra på den.

Nu ska vi springa/gå varannan dag fram till sommaren :D

nej nu ska jag sova för jag är så härligt trött...

//Olivia

Helg nu då!

Om 50 minuter går bussen till Värnäs, jag är framme 17.15. Härligt va??

Nej nu ska jag va lite positiv, eller iaf försöka. Buss i tre timmar med en psykad hund är nog roligt.

Just nu väntar jag på att Elin ska komma hem så att vi kan gå ut med vovvarna så att de är härligt trötta sen, eller att Nico iaf blir det så att han sover på bussen.


//Olivia

Världens största klant

Jag är världens största klant! Igår snubblade jag i en trappa på univeristetet och vred mig lite konstigt.

Igår gjorde det inte särskilt ont, hade lite problem med den vänstra handleden och senare på kvällen blev det lite jobbigare för då började ryggen att göra ont och armhålan som jag tog emot mig med var öm.

Nu idag så kan jag inte lyfta armarna över huvudet, eller föra dem bakåt för då låser det sig. JÄVLA KLANT JAG ÄR!!

Pratade med mamma och hon trodde att jag hade vridit nåt åt helvete fel och att det kommer att gå över men att det kan ta ett tag.

Nu ska jag diska och göra kvällsmat, pannkakor och sen blir det fruktsallad med Elin.

//Olivia

Längesen sist

Har försökt skriva jättelänge nu, men blogg.se har uppdaterat sig så det har inte gått att uppdatera.

Jag har tagit en massa nya bilder på Nico men tappat bort sladden till kameran så bilderna kommer upp när jag hittat den (klantiga jag)

Jag fick nytt golv i helgen!!! Mattias och Christian är underbara!!! Vi skulle gått ut i lördags men det va 22 på nöjes så vi stannade hemma och partade istället. Det blev en hel del dricka och en spännande omgång "sanning eller Konsekvens", lite barnsligt jag vet men det är roligt ändå. Fick reda på allt möjligt och omöjligt som man kanske inte hade velat veta.

Men iaf, nu har vår lägenhet fått en rejäl ansiktslyftning, det fula gröndassiga golvet med repor och 0% glans har nu ersatts med ett klickgolv i ek. DET ÄR SÅ FINT!!! Om någre helger så ska vi tapetsera om i sovrummet och sen blir nästa projekt hallen där garderoberna ska ut så att vi får lite mer plats för som det är nu så har vi 5 dörrar plus 2 garderober i hallen vilket innebär att det finns cirka 1,5 meter väggyta som man kan använda och det blir väldigt mörkt och trängt (trots ljusa väggar och en fin spot i taket) Hallen ska få nytt golv, där ligger en sliten beige matta nu som är så fult tillskuren av den som la det att man skäms om mattan inte ligger på för då syns den osvetsade lappningen och zickzack mönstren vid dörrarna (alla 5!) plus garderoberna. När vi rivit ut garderoberna och lagt nytt golv så blir det nya tapeter där oxå, vill hitta nåt härligt ljust så att hallen ser varm och inbjusande ut!

Nej nu ska jag ringa till älsklingen som är borta på jobb och berätta att han är det bästa som någonsin hänt mig!!

//Olivia

RSS 2.0