Hemtenta

Nu har jag svarat på en av frågorna, har skrivit nonstop sen Elindök upp vid halv åtta och det börjar se bra ut.

Jag är nog en konstig människa, jag behöver någon att plugga med även om det bara gäller att någon annan sitter och skriver. Innan Elin kom var det total härdsmälta i mitt huvud. Har varit vaken typ hela dagen men inte fåt ner något bra på papper, det ville helt enkelt komma ur huvudet ner på pappret.

Blev lite nostalgisk när jag satt och tänkte på mina och Pyrets plugg/taco/myskvällar uppe på Thoreilus. Alla kuddar, täcken och annat mjukt landade i en hög på golvet, vi laddade upp med tacos och sen råpluggade vi. Iaf fläckvis det blev en hel del fixande med varandras hår, plockande av ögonbryn, skvallrande och mumlande men arbetena kom in i tid och var minst Väl Godkända. Snacka om DREAMTEAM!!!

Gud vad jag saknar det. Synd bara att folk inte kan stå ut med att folk umgås med "fel" människor. Undrar hur det hade gåt utan vissa hundsportare, kanske hade hela gymnasietiden varit en aning ljusare att se tillbaka på??

//Olivia

Mycket som borde göras

Har pluggat som fan till salstentan på fredag...

Men hemtentan ska ju oxå vara inne då och den går det segt med, får inte ner mina tankar på pappret och det är så jävla irriterande.

Jag vet vad jag ska skriva om men det blir bara fel när jag skriver ner det.

Har försökt och försökt hela dagen nu men det går fan inte, blir väl som alltid att jag sitter hela natten innan den ska lämnas in men det blir ju inte bra i och med att salstentan börjar 8,15 på fredag... Blir helt knäpp på det här alltså!!!

//Olivia

Skärpning

Nej nu får jag skärpa mig med bloggen!

Det har hänt mycket sen sist jag skrev, min bror har fått jobb. Han ska bli en sån människa man undviker i köpcentrat, alltså ska han sälja mobilabbonemang, fast telefoniabbinemang, internet och paket med allt det för TELENOR. Grattis till telenor som aställt min bror!!

Jag har fått pengar från CSN!!!!! Äntligen kunde mitt liv gå från paus till play. Kunde åka inom Ullared på vägen ner till Skåne utan att må dåligt.

Vi (älsk och jag) har haft en mini-weekend i Skåne för att fira att min älskade morfar fyllde 80 år. Morfar och mormor bjöd på restaurang och gott sällskap. När vi väl va i Skåne besökte vi de butiker som man saknar när man bor i Värmland. till exempel Jula, Hööks, Swedala Quality Outlet. Så nu är vi nysvidade och fina.

Efter en helg i Skåne med ett mental-breakdown, inte av mig eller älsk, så inser man hur mycket man missar när man bor så långt hemifrån, men jag hoppas att familjen Lautrup inser att min dörr alltid står öppen för er!!!!!!

Älskar hela min familj!!!

//Olivia 

Energitjuvar

Varför gör jag inte det jag egentligen känner att jag måste?

Det finns en människa i min närhet som suger ut all min energi, får mig att känna mig ful, tjock, oälskad, utnyttjad "Oh jag har inte ätit på hela dan, vad ska du laga?". Blir så trött av att umgås med henne, gör det inte särskilt ofta men de gångerna jag gör det så mår jag dåligt jättelänge efteråt. Så jävla otillräcklig jag känner mig.

Som en jävla dörrmatta känner jag mig ibland...

Det är då jag behöver mina riktiga vänner, de som får mig att må bra och som istället tar fram den riktiga Olivia istället för den Olivia som känner sig värdelös. Jag vill rikta ett stort tack till Elin, Pyret, Helena och alla de andra som tar mig för den jag är istället för att pinpointa mina brister.

Klart att jag fattar att jag har fel och brister, det har alla, men jag behöver inte en "kompis" som berättar för mig att jag väljer fel färger på mina kläder, att hon har mindre storlekar än mig, att jag inte för göra vad jag vill med mitt hår, att jag inte borde ha hund/att hon kan ta över min hund, att hon kan få alla killar hon vill ha (men ändå går tillbaka till samma idiot hela tiden). Jag VET att jag inte är bäst på allt men sålänge jag gillar mig själv så är det väl upp till mig???

Jag har bestämt mig för att försöka få henne att förstå vad hon gör, jag orkar inte lösa hennes problem hela tiden. Ring inte till mig hela tiden och kräk ur dig, nästa gång du gör det så får du minsann veta precis vad jag tycker att du borde göra =söka hjälp för det måste va jobbigt att bära så mycket inom sig och det är inte lätt för folk i din närhet att pussla ihop ditt liv hela tiden.. 

Detta innebär inte att ingen får ringa till mig när de har det jobbigt, men innan ni ringer så får ni gärna fundera på om jag skulle få ringa till er!!

Sorry att jag spyr ur mig såhär, men det är ingen som tvingar just DIG att läsa min blogg och jag va tyvärr tvungen att lätta allt dethär någonstans.

//Olivia

RSS 2.0