Hihi

Tentan kändes bra!!

Det har typ aldrig hänt förut men jag satt i nästan tre timmar, skrev 8 sidor, som förövrigt va max...

Snälla pappa va här igår så nu har vi dubbelbur i bilen, Nico åker som en kung. TACK MAMMA OCH PAPPA!!!!
Känns riktigt bra att ha en bur nu så man inte har Nico överallt i hela bilen, och när Mattias fick hämta Elin i stallet så märkte han att Miranda oxå får plats så det bådar ju gott om vi vill åka iväg med hundarna nån gång!!!

Nu ska jag gå och lägga mig, har historiedidaktik i morgon och har varit grym på att förbereda mig.

//Olivia

Tenta på lördag

Hjälp!!!

Har tenta på hela världsdhistorien på lördag, men bara i korthet alltså. Shit jag fattar inte hur allt ska få plats i hjärnan på mig..

Måste nog skaffa en extren hårddisk till mitt huvud att spara ner all historia i...

//Olivia

Nollning och jobb

Förra veckan drog nollningen igång..

Och jag har bara varit med två gånger, värdelöst dåligt av mig!!!!!!

Åkte ner till Skåne med Pyret i fredags för att jobba på bosjöklostermässan i helgen, och jobba det gjorde vi. Lördagen var väldigt intensiv och varm och söndagen var inte långt efter, vi fick höra i efterhand att mässan slagit besökarrekord i år så det va roligt att få vara där...

På vägen hem tog vi en liten avstickare till Steninge för att kolla till morfars bil och låta hundarna bada i havet litegrann, då tog Pyret kort på mig, ett av de enda jag någonsin blivit nöjd med!!Efter en helg på mässa
Trött som en bäver är jag och Grace's koppel har jag runt halsen men det va så skönt att bara stå där i strandkanten och äntligen få slappna av litegrann efter helgens bestyr..

Nä nu ska ja nog gå och lägga mig.

//Olivia

RSS 2.0