Sjuk igen...

För två veckor sen låg jag och Elin däckade i varsin ända på soffan som två döingar nerpackade i tjocka täcken och tittade på film...  När det gick över kändes det positivt för att man äntligen skulle få vara frisk, men tji fick jag för nu har jag ont i halsen och feber...

I morgon har vi vårt sista seminarie för denna terminen!!! :D

//Olivia

Vilken vecka hitintills

Har nog fått en släng av flunsan eller en jävligt dryg förkylning...

Men vill jag träffa Mattias så får jag sätta mig på bussen norrut i eftermiddag för att spendera helgen med att bygga sommarstuga. Nästa helg hade vi planer men de var tydligen inte så viktigt för honom för det sket han i. Han ska på arbetsdag i skogen istället, han har ju bara vetat i två år att vi skulle till Elmia... Nöjesfesten har han vetat om i typ en månad och sagt att han skulle gå på, men men nu va det viktigare att springa runt i skogen.

Jag kan förstå att det behövs röjas pass och sånt inför jakten och jag tycker att det är bra att de organiserar det men om man bor bara en liten bit från jaktmarken kan man väl göra det någon annan dag när jaktledaren inte visar någon hänsyn till att jaktlaget kanske vill gå på jaktmässa. Visst mässan håller  på i fyra dagar men man måste liksom kunna ta sig ner..

Mest sur är jag för att Pyret och Elin skulle blivit med och det har varit bestämt jättelänge men då ska Mattias helt plötsligt inte med... Pyret kunde köra ner men ingen av oss andra har körkortt så vi kan köra upp igen, alltså blir det ingen jaktmässa i år heller.

I fjol hette det att det var för långt till Tullgarn så vi skulle ta Elmia i år i stället men det betyder tydligen ingenting!!!

Nej nu ska jag ringa Elin så hundarna kan få sällskap med varandra när vi går ut och sen ska jag äta fruktsallad.


//Olivia

PS. -6 kilo DS

Klaging

Folk klagar på att jag är dålig på att uppdatera men jag anser att de som inte har blogg själva ska låta bli att klaga, eller kanske ringa ibland och höra hur man har det iaf när man har sagt att man ska det...

Har varit dålig på att hålla kontakten med folk, inte kunnat vara med på PR-möten och sen så misslyckades jag med min B-uppsats.

Förlåt så j***a mycket för att jag inte orkar med allt hela tiden...

Försökte få tillbaka min vanliga hårfärg igår men resultatet bleb typ "polsk blondering" eller fjortis-blondering hur man nu väljer att se på det. men jag har köpt färg så att jag ska bli nästan normal i huvudet.

Ska vikariera på onsdag, ha treorna i historia och ämnet är andra världskriget vilket jag tycker är väldigt intressant så det ska nog bli bra...

//Olivia

RSS 2.0