Ack Värmeland du sköna...

Nu är man i Värmland och det har man varit ett tag..

Älsklingen har börjat bidra till inredningen i lägenheten så numera sitter jag vid ett skrivbord och skriver, den ena hyllan (av två) sitter på väggen, våra DVDer bor numera i ett snyggt DVD-ställ och allt ser mycket bättre ut nu. Sen har ju jag bidragit med möbler till balkongen så nu är det ruskigt likt ett hem nu...

Energinivån är snart på det normala igen...

Fadderhäng i morgon!!! Ska bli så nice att äntligen få sparka igån årets nollning!!!

Go GrandSlam!!!

//Olivia

Jobb och regn

Regnet det bara öser ner...

Ska jobba mellan 15,15 och 21 idag, så himla skönt att vara den med kort tur för första gången på hela sommaren!!

Varför ska allting vara så krångligt??

Skrev tidigare att det är 61 dagar kvar och någon frågade till vad. Svaret är till älgjakten, som förövrigt är deadline för en mycket större grej. Skriver om det när/om jag orkar.

Energinivån är fortfarande farligt låg!!!

/Olivia 

Tick-tack

61 dagar kvar...

Orka....

Hur är det tänkt att man ska orka??

Energin är låg nu, väldigt låg...

/Olivia

Idag åker Bamse hem

Jaha, nu har man passat färdigt hunden. Labbe vid namn Bamse, en bortskämd lite skit...

Massa specialare med den hunden men jag vägrar, för mig är en hund en hund och han har minsann inte lidit av att bli behandlad på samma sätt som Nico blir behandlad.

Har varit ute med de två galningarna i 1,5 timmar på promenad idag. Blev jätteglad när jag märke att den nya selen som jag har köpt till Nico hjälper, han drar knappt alls :D
Sen fick jag låta dem springa av sig lite, tur att de lyssnar på visselpipan ocg bara höll sig på den ena gräsmattan, det är ju koppeltvång i ett par dagar till... Bamse blir snart hämtad av Evelina. Hon och hennes karl har varit i Grekland i en vecka och veckan innan dess åkte hon till Norge och hämtade hem Olle.

Ska se om mamma eller pappa kör upp mig till Forshaga eller om Mattias kommer ner, *hoppas hoppas hoppas*


/Olivia


JAG VILL BÖRJA SKOLAN!!!

Så härligt det ska bli att börja skolan igen.

Orka jobba, jobba, jobba när alla andra är lediga. Denna sommaren har bara inneburit jobb, kommer inte att ha mer än 1 veckas ledighet. Känns konstigt när folk gnäller för att de "bara" har 4-5 veckors ledighet om året. Testa då att vara student och inte förväntas behöva ledighet, att förväntas ställa upp och jobba när alla pratar om sin "semestrar" och hur jobbigt det är att det regnar eller att det är bättre väder en annan semesterperiod...

Vore snällt om man blev uppskattad för sitt jobb!!!

Saknar Helena, Elin, Pia och hela värmlndsgänget!!!

/Olivia

Ny frisyr

Längesen jag skrev nu...

Jag har klippt av mig en massa hår, så nu är jag lockig som bara den. Blev nog tyvärr lite kort för det går inte att sätta upp i en hästsvans (en del trillar ner).

Måste vänja mig för det växer ju ut igen. Men nu är jag iaf fräsch i håret igen, det va ju längesen jag klippte mig så nu var det dags tyckte jag..

//Olivia

RSS 2.0