Valpar och påskledighet

Miranda fick sina valpar i natten till torsdag, det blev två stycken (1+1 vilket innebär en tik och en hane) De är jättesöta men tyvärr så kom det även en lite hane till som inte hade klarat sig så egentligen blev det tre.

Vi åkte ner till Skåne på torsdags morgonen så jag kunde inte vara med vd förlossningen men Elin klarade det galant!! En STOR ELOGE till Elin!!!

Hemma var de förkylda så det har vi nog tagit med os upp tyvärr men det ska vi väl kunna komma undan.

Nico fick medicin mot rävskabb idag så jag ska hämta ut det på apoteket efter 14.00 så att stackaren kan sluta klia sig. Gav honom ett bad nyss och pillade bort klustren som han hade på öronen och då lossnade det en massa päls men han njöt av att slippa ha stora klumpar på öronen. Nu ligger han och torkar i buren och lyssnar på radio. Han har det ganska bra för han har en mysig bur med filtar och överkast plus en massa tuggben så han har det nog mysigt.

Nu ska jag snart gå till Elin och mysa med valparna lite, det är så svårt att hälla sig därifrån så det är tur att man är välkommen hemma hos dem så man slipper känna att man tränger sig på...

//Olivia

Låååångt telefonsamtal

Pratade med Eve igår...

Blev så himla glad när hon va positiv och hade tatt tag i sitt liv!!!
Det känns som om hon har kommit på att det jag sagt faktiskt inte va förtal utan att det handlade om hur vi utanför deras "bubbla" såg på saker och ting. Vi pratade i typ 3 timmar och det va längesen vi pratade överhuvudtaget så det var väldigt nice att få prata och catch up.

Nu ska jag snart bort till central och ha en lektion med niorna så att de kan ha sina nationella prov utan att bli störda av att de andra springer runt.

Ska skriva på min uppsats senare idag men har lite problem med upplägget, får höra med Helena om hon kan ge mig några råd.

//Olivia

Snökaos

Jaha, nu när man trodde att det var vår så kom snön...

Har läst igenom mina tidigare inläg och lagt märke till att jag tappar bokstäver och stavar väldigt konstigt, det ber jag om ursäkt för!!

Jag ska till Apoteket sen idag och köpa Exspot till Nico (fästingmedel) som jag hoppas ska sluta klia sig snart, den lilla stackaren har fått rävskabb här nånstans i underbara Forshaga...

I eftermiddag blir det språkval med 9c på central så att Eva kan ha nationella prov med de andra, ska bli roligt.

Nej nu ska jag bädda och städa lite.

//Olivia

Massa, massa, massa

Oj vad det händer saker.

Vi har tittat ut nytt golv till sovrummet, ska kolla nya tapeter till sovrummet och hallen. Det ska bli så skönt när här är renoverat och fräscht. Efter sommaren när man slitit ihop lite pengar så blir det nya möbler i vardagsrummet, ny soffa är det viktigaste.

Har VFU nu och det känns väldigt bra. Trivs verkigen i den rolen, lärare alltså. Blir aningen frustrerad när folk inte vill ta emot hjälp och sen gnäller om att de aldrig får hjälp!! Sista dagen i mirgon så jag ska baka ikväll, det blir nog kanelbullar tror jag.

Pia ska flytta tillbaka till Värmland!!! Ska bli hur nice som helst med henne i närheten.

Miranda ska snart ha valpar, lite nervöst men det ska nog gå bra. I värsta fall så har vi ju fått privatnumret till veterinären. Hoppas på friska små krabater.

Vill ha hit Pyret, men det enda sättet är nog att flytta ner till Östergötland! Hmm får tänka på det...

Nico va jättelydig när Turbo vahär men nu är han som innan, lagom mysigt.

Nej nu orkar jag inte skriva mer..

//Olivia

Härlig vecka

Mattias har varit här hela veckan, äntligen en vecka som sambo istället för särbo!

Har haft VFU hela veckan, hade hand om Turbo torsdag till lördag, i går va vi på hockey och det va FBK-Brynäs. Efter 29 sekunder gjorde Wallin det första målet och då gick luften ur Brynäs. Lite stäkigt på läktaren då det var en hel del äldre herrar som va över förfriskade och började bråka fast att de höll på samma lag.

Saknar verkligen Turbo, det är en helt underbart fantastisk hund, det finns ingen bättre, tycker ju så klart om Nico oxå men Turbo har en speciell plats i mitt hjärta. Underbara Pyret va här igår och hämtade Turbo och det va nice med en pratstund, det va så länge sedan sist. saknar henne verkligen ibland!!!!!

Mattias har skrivit blogg denna veckan och det va ju minsann på tiden för det va över 4 månader sedan han skrev sist.

Mamma har börjat på gym och det är jag sjukt imponerad av henne!! Way to go Mamma.

//Olivia

RSS 2.0