Valpar och påskledighet

Miranda fick sina valpar i natten till torsdag, det blev två stycken (1+1 vilket innebär en tik och en hane) De är jättesöta men tyvärr så kom det även en lite hane till som inte hade klarat sig så egentligen blev det tre.

Vi åkte ner till Skåne på torsdags morgonen så jag kunde inte vara med vd förlossningen men Elin klarade det galant!! En STOR ELOGE till Elin!!!

Hemma var de förkylda så det har vi nog tagit med os upp tyvärr men det ska vi väl kunna komma undan.

Nico fick medicin mot rävskabb idag så jag ska hämta ut det på apoteket efter 14.00 så att stackaren kan sluta klia sig. Gav honom ett bad nyss och pillade bort klustren som han hade på öronen och då lossnade det en massa päls men han njöt av att slippa ha stora klumpar på öronen. Nu ligger han och torkar i buren och lyssnar på radio. Han har det ganska bra för han har en mysig bur med filtar och överkast plus en massa tuggben så han har det nog mysigt.

Nu ska jag snart gå till Elin och mysa med valparna lite, det är så svårt att hälla sig därifrån så det är tur att man är välkommen hemma hos dem så man slipper känna att man tränger sig på...

//Olivia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0