Isfiske

Var och isfiskade i morse. Det va ganska varmt och jag hade lyckats ta på mig så jag slapp frysa. Turbo va med och han sprang och lekte med Selma och småkillarna hela dagen. Vi fick inga fiskar men hade det trevligt ändå...

Nu ligger han på mattan och vill knappt resa sig upp för han har träningsvärk. Stackars killen ska nog få sova i sängen i natt om han vill för han behöver värme, om nu inte Nico delar med sig av sin bädd. Ska ändå tvätta sängkläderna i morgon så då gör det inte så mycket om Turbo ligger i sängen i natt.

Nico ligger och sover på mina thermobyxor i hallen och är trött han med, fast han inte var med på isen idag.

Mysigt med trötta hundar!!!

Nu ska jag värma en värmedyna i mocron och lägga på ryggen, väderomslag är inte lätt när man har ledproblem och har allmäna krämpor när vädret förändras...

//Olivia


Djupa snöänglar

Tog en lång promenad med hundarna igår. Elin och Miran va så klart oxå med.

Vi gick nere vid älven och lät hundarna springa och leka. Det är ju betydligt färre hundar i Forshaga nu när det är sportlov så nu vågar man släppa hundarna en lite stund.


Iaf så kom vi till en glänta med djup snö och bestämde oss för att göra snöänglar. Vi slängde oss i snön för att börja...


då kom alla trehundar i 190 km/h för att kolla så att allt va bra med oss. De blev nog lite oroliga när vi slände oss i snön och ville kolla varför. Det slutade iaf med en massa snö överallt och två hundar på mig, en låg med huvudet på min mage och en med huvudet på min bröstkorg, det va himla mysigt... Men snöänglarna blev inte jättevackra!


Vi var ute och gick i cirka 2 timmar och hundrana är jättesega och har träningsvärk idag. Turbo har ont i bakstället och biter ifrån när Nico försöker dra igång honom, det är så skönt med en hund som lär Nico hur man ska uppföra sig.


Turbo är världens mest underbara hund!!!! Alla kategorier utan tvekan, den dagen han dör så dör minst hälften av mig med (konstig svenska)


Nej nu ska jag laga mat och diska lite, kanske försöka få tag på Pyret men det verkar svårt för tillfället. Nåt wierd med telefonerna tror jag...


//Olivia


Fortfarande VFU

Hade en underbar dag i lördags...


Fick rosor av min prins och sen så blev det att åka till stan med mamma. Eftersom jag hade fått mina pengar från CSN så kunde jag handla på IKEA och lite på HM och skopunkten. Så nu har man nya skor, nytt fräscha badrum och en varm tröja att ha på sig på den kalla praktiken..

Nu till helgen så hoppas jag att det inte kommer nån snö för då kommer Mattias ner annars så blir det att sitta själv och glo för Elin ska jobba helg.

Blir iaf lång promenader med hundarna, har Turbo här nu och han är by far my favourite dog, all categories!!!
None
VÄRLDENS BÄSTA HUND!!!!

//Olivia

Mår bättre idag!

Känns lite bättre idag, har nog ingen feber.

Nice för då kan man gå till praktiken i morgon igen. Har haft en jobbig helg men den ljusnar nu.

Snö och blå himmel utanför fönstret och det va nog vad jag behövde, lite ljus och så.

//Olivia

Ännu en vecka till ända...

Trött som en bäver, irriterad hals och antagligen nån mysig allergi då det kliar på händerna och lite varstans.

Har haft ännu en underbar praktikvecka och längtar redan till måndag. M kommer inte ner denna helgen för att det snöar och han måste köra snö till Branäs (alltså ploga stugbyarna) och han har hunden så jag är helt själv.

Har dock inga pengar (då CSN bojkottar mig eller nåt), Elin jobbar helg och jag är allmänt seg och sliten.

Lovely med andra ord...

//Olivia

Trött men glad

Trivs som fisken i vattnet på VFU'n, fortfarande.

Idag hade jag min första historialektion (själv alltså) och det gick bra, elev brukar vara snälla om lektionen ligger 14,40-17,00. De var ganska snälla och fattade vad jag var ute efter men sen kan man störa sig på dem som slarvar, de som man så tydligt ser på att ett VG hade varit en baggis man de orkar inte bry sig. jag vet att det är mycket sista terminan i trean (tro mig) Själv slet jag röven av mig då vi läste 9 ämnen sista terminen (6mvg och 3vg) men man får välja vad man fokuserar på. Historia är ett sådant ämne somman borde fokusera på då det kommer att bli ett kärnämne 2010.

Iaf så pratade vi om folkvandringar idag och de fick läsa, skriva, prata och lyssna så jag tror att det passade alla sorters elever. På onsadg ska vi fortsätta med medeltiden.

Engelskan går bra och i morgon ska jag ha lektion där eleverna ska få träna på att prata på engelska då de gärna går över på svenska hela tiden. Jag ska få dem att diskutera och sen ska jag läsa saga för dem, en lite upphottad version av "Jack and the beanstalk", de höll på med "Cinderella" när jag kom och det gick jättebra så nu hoppas vi att detta oxå kommer att gå bra.

Mattias har Nico denna veckan då min rygg behövde vila sig lite från han ryck. Han har hormoner överallt och är as-stressad så jag tror att han har det bättre däruppe utan en massa tikar i närheten som kan störa honom...

Nej nu ska jag sova, imorgon blir det engelska och planering för hela slanten :D

//Olivia

RSS 2.0