Okej, allt på en gång nu..

Okej, längesen jag skrev nu oxå..

Denna helgen har varit en långhelg, åkte till amnerud i torsdags. Mattias och co byggde på sommarstugan i lördags. Jo tack så långt är allt bra än. Men sent på kvällen ringde han och sa att han va på väg hem och att vi skulle komma ut och möta honom. Blev lite misstänksam, när han kom kunde han inte gå för han hade stukat foten så jävligt att den inte bar honom (min lilla älskling) så det blev att hjälpa honom in. Då berättar han att han stukade sig vid tre men fortsatte som ingenting och att ingen av de andra puckona märkte nåt när han hoppa runt på ett ben, i 5 timmar!!!!!!!

Jo det roliga fortsätter, i söndags alltså den 16 september så SNÖADE det!! Stora jävla flingor, som färgade marken vit. Ringde till mamma och hon tyckte att nu va det allt dags att komma söderut.

Som lök på laxen eller grädde på moset så när vi åkte hem idag så skulle prinsen laga mat till oss, tittar i kylen och märker att det luktar konstigt, sträcker in handen och märker att det är varmare inne i kylen än utanför..... Så nu blir vi 4000 kronor fattigare. Mattias underbara mamma fixade ett stort kylskåp som va kombinerat kyl- och frysskåp i Malung så i morgon får Mattias köra lite bil :P Plus att vi fick slänga all maten som vi hade köpt, värde 2-300 och det är ju underbart att slänga mat som alla vet, eller nåt.

Nej nu ska jag plugga lite till oh hoppas att jag får turen att vända i morgon, terminen första tenta då. Översättning here I come!!!


//Olivia

Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu vänder det, för nu har det hänt tre obehagliga saker. Lycka till på tentan ! Vi håller tummarna. Puss på dig

2007-09-17 @ 23:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0