Smart??? Jäkla politiker utan hjärna

I Karlstad har kåren utmanat politiker att leva på 700 kronor, i en vecka.

Deras resultat talar för sig själva. De har bara köpt mat och transporterat sig.. Men va fan, vi studenter kan fan inte lägga 700 i veckan på mat och resor. Vi måste betala böcker, hyra, studiematerial och eventuleet nöje. Kläder och skor måste vi oxå ha. Då är det väl ingen jävla bedrift att de har klarat sig?? Antar att de hade mat hemma, att de hade någon att samåka med samt att de kunde ta pengar någon annanstans ifrån ifall det inte skulle räcka..

Idioterna fortsätter med att föreslå att man ska äta sill och potatis för det är billigt FINNS DET NÅN SOM KAN KLARA SIG PÅ SAMMA RÄTT I FLERA ÅR?? Nej jag skulle inte tro det, tror ni att politikerna äter sill och potatis varje dag???

Ett annat råd va att cykla istället för att åka bil. Okej ganska vettigt men jag bor 2,5 mil från universitetet så det blir lite jobbigt på vintern, dessutom kommer politikerna som sagt från Karlstad där man halkbekämpar med stenar, stenar som låg bakom hundratals punkteringar bara i vintras. Ska man då leva på 700 i veckan är det inte helt lätt att ha råd att laga punkteringar stup i minuten och om man ska köpa all sin sill och potatisk kan det vara jobbigt att ha en cykel med ounktering när man ska släpa hem all jävla potatis.

Nej ta er i kragen och erkänn att det är för lite pengar, varför ska Sveriges framtid tvingas leva under existensminimum för???

/Olivia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0